Akryylimaalauskurssi 7–12-vuotiaille

201303_akryylimaalaus_fbAkryylimaalaus on monipuolinen tekniikka, jonka avulla voi tehdä monenlaisia kuvia. Maalit ovat märkinä vesiliukoisia, lähes hajuttomia ja kuivuvat nopeasti. Akryylimaaleja voi ohentaa läpikuultaviksi akvarellien tapaan, niillä voi maalata peittäviä pintoja ja niihin voi lisätä tekstuuria lisääviä aineita. Kuivuttuaan maali on vedenkestävää. Akryylimaaleilla voi maalata usealle eri pohjalle, kuten paperille, puulle tai kankaalle.

Kurssi järjestetään maaliskuussa neljänä perättäisenä lauantaina: 9.3., 16.3., 23.3. ja 30.3. Martin Kulttuuriolohuoneella (Stålarminkatu 3). 10–12-vuotiaat kokoontuvat klo 10–12 ja 7–9-vuotiaat klo 12–14. Kumpaankin ryhmään mahtuu kahdeksan nuorta taiteilijaa.

Materiaalimaksu on 5€/kerta tai 12€, jos haluat osallistua kaikille neljälle kerralle. Mukaan tarvitsee ottaa vain vaatteet, jotka saattavat sotkeutua maalatessa sekä mahdolliset mallikuvat. Kurssimaksu maksetaan paikan päällä Kulttuuriolohuoneella.

Kurssin vetäjänä toimii Samu Raitanen

Tervetuloa!

Sitovat ilmottautumiset: kulttuurihuonemartti@gmail.com. Ilmoittautuessasi kerro, minkä viikon/viikkojen kurssille lapsesi osallistuu.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s