Akryylimaalauskurssit kaikenikäisille!

Martin Kulttuuriolohuoneella pääsee opiskelemaan akryylimaalausta syyskuussa. Kurssi on hyvä tilaisuus tutustua akryylimaalaustekniikkaan ja kuvataiteen luomiseen yleensä. Ikärajaa ei ole ylös- eikä alaspäin ja päätarkoitus on saada oma luovuus valloilleen siveltimen, pohjan ja maalin välityksellä.

Kurssit pidetään la 21.9., su 22.9., la 28.9. ja su 29.9. kahdessa ryhmässä klo 12–13.30 ja 13.30–15. Voit osallistua joko kaikkina neljänä päivänä tai käydä vaikka vain kerran tutustumassa.

Ohjaajana Samu Raitanen. Kurssin hinta on 6€ / krt tai 20€ / 4 krt ja tämä sisältää ohjauksen sekä materiaalit. Mukaan tarvitset vain taidemaalaukseen soveltuvat vaatteet sekä vähän mielikuvitusta.

Ilmoittautuminen sähköpostitse (kulttuurihuonemartti@gmail.com) 14.9. mennessä; ilmoita viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Voit myös kertoa kumpaan ryhmään (klo 12 tai 13.30) mieluummin tulisit ja mitä haluaisit kurssilla erityisesti tehdä (kiinnostaako sinua esim. erityisesti asetelmat tms. tutkielmat).  Kursseilla on rajoitettu osallistujamäärä; osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s