Eetu Pellonpään piirroksia 30.10.–23.11.

fbbanner

Marraskuussa Martin Kulttuuriolohuoneen galleriassa rauhoitutaan raadollisen maailman realiteeteilta ja koetaan välillä arjen keskellä hieman iloa.

Eetu Pellonpää (s. 1976) on keravalainen kuvataiteilija, joka on löytänyt toimintaympäristönsä epäakateemisista kauneudenpalvojien piireistä. Nuoruuden stagnaattisemmat pöytälaatikkokynäilyt realisoituivat kehittyväksi prosessiksi yhteistyökumppaneiden kautta, keiden kanssa esteettiset mieltymykset poistivat vääränlaisen itseilmaisun mukauttamisen ei-toivottuihin suuntiin.

Ensimmäinen vapaiden töiden näyttely ripustui Helsinkiläisen Bar Om’pun asiakkaiden ihmeteltäviksi, ja näyttelyitä on pidetty myös muualla Helsingissä sekä Tampereella. Omien vapaiden aiheiden lisäksi Helsinkiläisen Vadelma ry:n toiminnan ohessa ovat kehittyneet keikkajulisteiden, levynkansien sekä lehtien että kirjojen kuvitusprojektit. Tanskalais-Ruotsalaisen Øresund Space Collective yhtyeen ”Organic Earthly Flotation” vinyylilevyn kansien kuvitus on tuorein harppaus kohti Euroopan toiminta-alueita kuvittelujen suhteen.

Feminiinisen rauhallisuuden sekä väkivallattomien yksityiskohtien parissa voinee rauhoittua usein niin raadollisen maailman realiteeteilta, ja kokea myös iloa todellisen ystävyyden sekä hyväntahtoisuuden lehtojen löytämisestä arkipäivän aherruksen lomasta.

Näyttelyn avajaiset pidetään lauantaina 2.11. kello 18 alkaen.
Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi.

Näyttely on esillä Martin Kulttuuriolohuoneella 30.10.–23.11. ti–pe 12–18, la 12–16.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s