KISSOJA JA MAKKARAA

Kissoja ja makkaraa näyttely

KISSOJA JA MAKKARAA

On kahden turkulaisen kuvataiteilijan, Tommi Juutilaisen ja Tuulia Luomalan maalaus- ja piirrosnäyttely Martin kulttuuriolohuoneella 4.11. – 29.11.2014 . He eivät tiedä sen kiinteyden astetta jolla heidän työnsä liittyvät toisiinsa, mutta kaikki kuitenkin liittyy ja näin saavutetaan vastakohtien tasapaino.

Juutilaisen piirroksissa on palattu luomistyön alkulähteen, koulun kuvaamataidontuntien maailmaan. Aikaan jolloin oli mahdollista paeta muun koulupäivän loputonta tylsyyttä A3 -paperin kautta. Piirroksissa on sarjakuvamaisia viitteitä, regressiivisiä haamuja ja banaaleja tuotemerkkejä. Toisinaan on aiheena makkara, kuvana arjesta tai ihmisestä. Sinappi kuvatkoon vaikka arkea. Päämärä aina vapaus, vaikkka sitten negaation kautta.

Luomalan maalauksissa keskeisinä hahmoina ovat kissat. Ne ovat jostain toisesta maailmasta. ”Joskus olen sitä pohtinut että millaista olisi elää maapallolla jos kaikki olisikin hyvin.

Usein sitä tuntee olevansa jossain ihan väärässä paikassa, kissat ovat oppaina kun matkustamme syvemmälle todellisuuteen, maailmaan josta ne ovat tulleet”, kertoo Luomala.

Luomalan maalaukset on tehty sekatekniikalla paperille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s