Jo-Anne McArthur – We Animals

WE ANIMALS copy

Jo-Anne McArthur – We Animals

Galleria Martissa Martin Kulttuuriolohuoneella (Stålarminkatu 3) on Jo-Annen valokuvista koostettu näyttely 10.2.-8.3.2015.

Näyttelyssä on valikoima We Animals -projektin valokuvia. Valokuvat kertovat eläinten kohtaamisesta, siitä miten olemme niiden kanssa ja miten niitä hyödynnämme. Muut eläimet ovat meidän peilimme, jolle tuotamme ahdistusta ja kärsimystä. Samalla teemme saman itsellemme. Eikö olisi aika toimia ja tehdä valinta?

Jo-Anne McArthur on palkittu, kansainvälisesti tunnettu kanadalainen kuvajournalisti ja aktivisti. Hänet tunnetaan parhaiten keskustelua herättäneestä We Animals -projektistaan (http://weanimals.org/) sekä hänen työtään kuvaavasta dokumenttielokuvasta Eläinten puolesta (Ghosts in Our Machine, http://www.theghostsinourmachine.com/).

Jo-Anne McArthur kiertää kutsuttuna Pohjois-Euroopassa puhumassa työstään ja näkemyksistään, ja olemme saaneet hänet myös Suomeen Animalian vieraaksi. McArthur luennoi ja on tavattavissa Turussa ja Helsingissä.

Turussa Jo-Anne McArthur on tavattavissa lauantaina 21.2. Galleria Martissa kello 11-13 ja Turun pääkirjaston Studiossa kello 14-16.Pääkirjastolla Jo-Anne kertoo työstään valokuvaajana ja työssään kohtaamistaan persoonista, niin ihmisistä kuin muistakin eläimistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s