’MÄÄ TEIN SEN ITTE’ – Kultsun kässäkerhoon ehtii vielä

kässäkerho

Kultsan kässäkerho ”Mää tein sen itte!” jatkuu vielä torstaisin 12.11., 26.11. ja 10.12. klo 17:30 – 20:00

Kässäkerhossa pureudutaan ylikulutuksen ja kiireen keskellä itse tekemiseen ja omien käsien kautta onnistumiseen. Kässäkerhoon saa tulla vasta-alkajana, keskeneräisen projektin kanssa, ylikuntoisena osaajana ja kaverin pakottamana. Alle 12-vuotiaat vanhemman seurassa, ei muita sukupuoli- tai ikärajoja.

Osallistumismaksu on 5€ / kerta, joka maksetaan ohjaajalle käteisellä. Kerhoon saa tulla myös kertaluontoisesti. Kerhoon otetaan yhteensä noin 15 sielua kerralla. Ilmoittautuminen: kaneliontti@gmail.com.

Käytettävistä materiaaleista iso osa on kierrätettyjä ja näin ollen osin ilmaisia, hinnakkaista matskuista peritään maksu erikseen. Myös omia materiaaleja saa tuoda yli oman tarpeen.

Kässäkerhon aiheina on muun muassa tiukat hetket langan, neulan, puikkojen ja koukkujen parissa, onnistumiset kankaiden parissa vaatteen tuunauksen, muodistamisen ja valmistamisen kautta kaikkeen muuhun ompeluun, korujen tekemisen saloja, pajutöitä, unisiepparin valmistusta, myöhemmin syksyllä ajankohtaisia aiheita joulukalenterista anopin lahjaan.

Ohjaajana toimii käsityöläinen ja muotoiluopiskelija Inka Mäkiö, joka on kunnostautunut muun muassa roskamuotoilijana, aktiivihamstraajana ja äitinä. Lisätietoja Kultsalta ja ohjaajalta: kaneliontti@gmail.com. Ja facebook-tapahtumana.

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s