Ida ry

KulttuuriyhdistysIDAry_logoKulttuuriyhdistys Ida ry pitää yllä olohuonetta, sen kirjastoa ja kahvilaa, sekä osallistuu aktiivisesti paikalliseen kulttuuritoimintaan.

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi voit lainata kirjoja, saat tavallista edullisemmat tilavuokrat sekä kuukausittaisen jäsenkirjeen, jossa tiedotamme mm. tulevista tapahtumistamme ja tuet samalla vaihtoehtoista kulttuuritoimintaa!

Jäseneksi liittyminen

Maksa jäsenmaksu tilille FI69 5710 4920 0537 76 ja kirjoita viestiksi uusi jäsen, nimesi (jos eri kuin maksaja) ja sähköpostiosoitteesi/osoitteesi. Täytä jäsenkaavake Kulttuuriolohuoneella tai lähetä meille sähköpostia, niin saat jäsenedut käyttöösi. Voit suorittaa maksun myös käteisellä (mieluiten tasaraha).

Jäsenmaksu on vuonna 2017 työssäkäyvältä 10€, opiskelijalta, työttömältä tai eläkeläiseltä 5€. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden.

Ida ry etsii vapaaehtoistyöntekijöitä, tapahtumajärjestäjiä ja esiintyjiä

Martin Kulttuuriolohuone kaipaa vapaaehtoistyöntekijöitä päivittäiseen kahvila-ja kirjastotyöhön. Muutama tunti kerrallaankin auttaa, työhän opastetaan.  Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ympäri vuoden pääosin vapaaehtoisvoimin ja mitä enemmän tekijöitä, sitä upeampia tilaisuuksia on luvassa. Erityisesti etsimme soittajia, laulajia, runonlausujia, levynpyörittäjiä, miksaajia, kirjojen arvostelijoita, lukupiirien vetäjiä, kerho-ohjaajia, kirjastokoiria, piirustuksen opettajia, käsi- ja puutöiden taitajia, meditaatioguruja, vihannesten pilkkojia ja taikinanvaivaajia, sekä sellaisia taitajia, joita emme vielä tienneet olevan olemassa vaikka olisi pitänyt.  Jos sinulla on aikaa ja tahtoa olla yksi sellainen, ota rohkeasti yhteyttä vaikkapa sähköpostitse: kulttuurihuonemartti@gmail.com ja kerro mitä sinun persoonasi tai ryhmäsi haluaisi tarjota.

Tervetuloa mukaan yhdistyksen toimintaan!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Ida ry

  1. Seppo Kemppainen

    Onko jäsenmaksu edelleen sama 10 euroa kuin on ollut näköjään vuonna 2013?

    Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s